Doe mee met het GrimburgerVuur

Met de aanschaf van een bakoven willen we mensen verbinden. In de eerste plaats met elkaar, maar ook met de natuur.

Eén keer per maand wordt de bakoven gratis aangestoken voor iedereen die zijn brood, tajine of andere schotel wil komen bakken. Daarnaast voorzien we al het materiaal om ter plaatse pizzadeeg te kunnen maken en beleggen of om een groentestoofpotje te laten sudderen.

We zijn allemaal op zoek naar meer verbondenheid met elkaar en met de natuur, zeker na een turbulent corona-jaar. We willen een inspirerende plek creëren waar mensen uit de (wijde) buurt van alle strekkingen en alle leeftijden samenkomen, elkaar ontmoeten en tot rust kunnen komen in een ongedwongen sfeer.

Met de aanschaf van een bakoven willen we mensen verbinden.  Samen tafelen is een belangrijk ritueel om bij te praten, ideeën uit te wisselen, dagelijkse beslommeringen te delen en oplossingen te zoeken.  De sfeer die een dergelijke oven brengt, schept een band met de natuur en de mensen eromheen.

Behalve een kant-en-klaar bakoven hebben we ook een grote tafel en comfortabele stoelen nodig, de basisbenodigdheden en grondstoffen om te bakken en de promotie van het project, zodat de drempel om deel te nemen voor de minderbedeelden zo laag mogelijk gehouden wordt.

Steun dit warme project met een warme bijdrage!

Voor elk klein of groot bedrag zijn jullie niet alleen zeer welkom rond de tafel, maar zorgen jullie ervoor dat de buurt opnieuw kennis maakt met elkaar en dat we steun vinden bij elkaar. Bovendien hangt er aan elke bijdrage iets extra vast voor jezelf!

In samenwerking met het Grimburgerfonds die voor elke bijdrage 50% bijstort.

Voor elke storting die jij doet krijg je een Reward. Kom jij graag binnenkort je eigen pizza bij ons bakken? Of liever een pizzafeest voor vrienden en familie?

Neem dan snel een kijkje op deze pagina

 

Een bedankje aan onze sponsors

  • Rega-IT
  • Bloemen en Planten Robberechts
  • Paardenshiatsu Kinsei
  • AVEVE
  • CERA
  • Betta Buggenhout